Sticla fuzionată de Măriței, la închiderea Social Economy 4 All

Proiectul Social Economy 4 All, în cadrul căruia s-a înființat KULT-ART FUSION SOCIETATE COOPERATIVĂ, a ajuns la final. Conferința de închidere nu s-a putut desfășura fără o paradă a produselor realizate ca urmare a implementării acestui proiect. Sticla fuzionată de Măriței a fost la loc de cinste în Centrul de Incluziune Socială Suceava, care a găzduit evenimentul.

IMG_3603 IMG_3605  IMG_3631 IMG_3643 IMG_3648  IMG_3779 IMG_3780 IMG_3781 IMG_3798

Proiectul „Social Economy 4 All”, cod POSDRU/173/6.1/S/148302, este cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale“.

Este implementat de Comuna Cornu Luncii, in calitate de Solicitant, impreuna cu urmatoarele organizatii in calitate de parteneri nationali: Asociatia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina-Partener 1, Fundatia ECOTOP pentru Cultura si Educatie Ecologista Oradea– ECOTOP Oradea-Partener 2, Asociatia KULT-ART , Partener 3 si Die Querdenker – Partener 4, partenerul transnational din Austria.

Obiectivul general al proiectului constine crearea unui model integrat pentru sprijinirea accesului pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din regiunile nord est si nord vest a României prin dezvoltarea unor structuri de economie socialain cadrul unui consortiu profesionist transnational care sa conduca la promovarea unei societati europene incluzive si coezive.

Leave a ReplyContacteaza-ne

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat