Have a happy KULT-ART Christmas!

“Lasă-mi toamnă pomii verzi” spune cântecul, dar dacă nu se poate, vedem partea plină a paharului. Doar suntem KUT-ARTiști.

7x3-5După colț ne așteaptă brazi de smarald, oameni de zăpadă pufoși, cele mai confortabile fulare și ghete îmblanite. 8x4Nu e nimic mai dulce decât bujori de copii veniți de la săniuș, în case încălzite și mirosind a măr și-a scorțișoară.

Deja ”I’m dreaming of a white Christmas”, lăsăm ruginiul toamnei în urmă, deși ne-au plăcut bufonii, fie ei bostani, tărtăcuțe, covor de frunze în parc și must proaspăt. Mai poftiți și-n altă seară! Dar serile care urmează le-am arvunit deja magiei iernii care stă să vină. Cu moși, fulgi și tot tacâmul. Vrem zăpezile de altă dată, nu doar frigul care ne-a ajuns din urmă. Vrem pasteluri, brazii ninși, podoabe de cleștar și Hrușcă în surdină (după gust).

Și din toate astea, an de an trăim din ce în ce mai puțin. Ba că…încalzire globală și nu avem iarnă decât într-o miercuri dupa-amiază, ba lucrăm până în Ajun, ba Crăciunul e-al copiilor și nu avem timp de prostii. Nimic mai greșit. Sărbatoarea Nașterii e un soi de
nuntă, iar tot Crăciunul e o pregătire. Crăciunul  pentru noi e…pregătirea timp de două luni a concediului în Bali (care ține săracul 5 zile). Rezultatul: două luni de euforie de vacanță. Plus 5 zile.

Haideți să prelungim Crăciunul! Să ne veselim, să ornăm, să anticipăm, ca să nu ne scape magia printre degete!

Ca o gospodină fursecurile, KULT-ART FUSION a scos din cuptor sticla fuzionată. Globuri, cadouașe, brăduți și fulgi de gheață, totul tăiat și pictat de mânuțele noastre pentru fericirea voastră. Cu margini moi, glasate, topite, zaharisite, mai ca-ți vine să le mănânci.

Să facem să fie frumos. Iarna-i după colț!

 

Echipa KULT-ART FUSION

Leave a ReplyContacteaza-ne

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat