informatiiKULT-ART FUSION SOCIETATE COOPERATIVĂ este o structură de economie socială care desfășoară activităţi de prelucrare a sticlei prin fuziune.

Suntem un SES (Structură de Economie Socială), așadar principalul nostru obiectiv este incluziunea activă a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane de etnie rromă, persoane care trăiesc din venit minim garantat, familii monoparentale, familii cu mai mult de 2 copii) prin crearea de locuri de muncă, calificare, reinserţie pe piaţa liberă a muncii și dezvoltarea de servicii noi în cadrul SES.

…dar asta nu e tot!

Cu toții lucrăm pentru satisfacerea nevoii de frumos, prin redefinirea artei sticlăriei.

Sticla fuzionată vă poate decora propria casă, afacerea sau chiar mediul în care trăiți. Suntem deschiși la colaborări cu agenți comerciali și zonali care au ca obiect de activitate comercializarea de produse de tâmplarie exterior și interior, pentru mobilier exterior, galerii de artă, instituții publice pentru trofee, medalii, suveniruri, proprietari de restaurante și terase, hoteluri, proprietari de pensiuni turistice sau instituții de învătământ (școli, grădinițe, institute sau universități).

Sticla fuzionată KULT-ART este rezultatul pasiunii a 8 persoane, un manager, 1 specialist prelucrare sticlă și coordoonare echipă sticlari, 1 specialist decorator produse de sticlă și 5 angajați persoane care aparțin grupurilor vulnerabile.

 

 

Contacteaza-ne

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat